Hodnocení blogu od KlérW

29. července 2011 v 17:25 | Leela |  Blog
Hodnocení blogu Leely
Její blog je sweetlies.blog.cz
První dojem 9/10 Blog na mě působí takovým klidným, utěšovacím dojmem, ale nedám deset, protože mi tam jednoduše něco chybí.
Design 9/10 Design je pěkný, takový jednoduchý.
Sladění barev vzhledu 9/10 Sladění je naprosto dokonalé. Jediné co bych vytkla je ten popisek v menu a rámeček kolem stránky, nevím proč ale ta modrá mi tam prostě převažuje.
Články 10/10 Články jsou super, všeho stylu, není co vytknout.
Aktivita 7/10 Tady jsem bohužel hodně přísná, řekněme to tak, že by aktivita mohla být lepší, ale je dobrá.
Návštěvnost 8/10 Návštěvnost je taková průměrná, mohla být i lepší i horší.
Celkový dojem + Komentář 52/60 - Známka 1
Blog na mě působí tak uvolněně, světle. Články jsou zajímavé, všeho druhu, a to lidi zaujme. Není nic co by bylo přímo ve špatném stavu. Tento blog je moc pěkný.


A teď si řeknu já svůj názor. Přidávám články skoro každý den, nevím jaká by měla být vyšší aktivita.. A návštěvnost mám větší než KlérW, takže... Uplně mi stačí :). Ale jinak samozřejmě děkuju za zhodnocení ;).
 


Komentáře

1 domilka. domilka. | Web | 29. července 2011 v 17:30 | Reagovat

jo, krásně si to řekla! naprosto souhlasím, ale jinak hodnocení fajnový..:)

2 Keito :3 Keito :3 | Web | 29. července 2011 v 17:47 | Reagovat

Krásné hodnocení :) JO mám i jinou, lae tahle je spešl :D:) ale něják to přežiju :) od čeho mám affs :):DDD

3 Keito :3 Keito :3 | Web | 29. července 2011 v 17:49 | Reagovat

Děkuji za tu pochvalu dizajnu :) :*

4 An apple An apple | Web | 29. července 2011 v 18:31 | Reagovat

Jakym směrem? :D :D

5 Miss Marhšmelounek =o* Miss Marhšmelounek =o* | E-mail | Web | 29. července 2011 v 18:32 | Reagovat

já když byla malinká tak sem byla uplná blondýnka :D* Ale když mi bylo devět deset měla jsem to zrzavo hnědý..:D* A ted to mám tmavě hnědý a melírovaný..je to jak kdybych to měla podbarvený tmavě hnědou pak hodim na blog fotky..a uplně přirozenou barvu mejch vlasdu..ten foták mi je moc zesvětluje já mám ted blondatou jen ofinu a pál melírkůů..Jojo pujde ti to ale musíš jen melíry..mě nikdy nešlel přeliv na blond dou mi jen melíry :D* ♥ Pak o tom možná napíšu článek abys měla větší info '

6 Nicolle* Nicolle* | Web | 29. července 2011 v 19:02 | Reagovat

S návštěvností a aktivitou v tomto hodnocení opravdu nesouhlasím..

7 Nicolle* Nicolle* | Web | 29. července 2011 v 19:03 | Reagovat

Jakou má adresu blogu ta co to hodnotila? Ráda bych se podívala taky na její blog, zajímalo by mě jestli jenom ráda kritizuje, nebo je to prostě její názor.

8 Loffiew Loffiew | Web | 29. července 2011 v 20:12 | Reagovat

Myslím si, že návštevnosť je úplne dokonalá. Mňa by nasralo, kebyže mám návštevnosť okolo 90-100 ľudí denne a niekto mi sem trepne, že je priemerná. To by som si vyprosila.. navyše keď má dotyčná k tomu ešte menšiu návštevnosť než Ty :D :D Tak tomu sa hovorí že Vrchol. :D :D :-D

9 An.~ An.~ | Web | 29. července 2011 v 20:20 | Reagovat

Náhodou hezké hodnocení:)

10 Semi Lee Semi Lee | E-mail | Web | 29. července 2011 v 21:15 | Reagovat

ono ani není dobré přidávat články co pět minut :D většinou mají takové blogy nemoc kusovky. Každých pět minut jiná kusovka místo smysluplného článku :D nechci vědět zdali je něco horšího :D mě se tvůj blog líbí tak na 59/60

11 Lady Megan Lady Megan | E-mail | Web | 8. října 2011 v 20:31 | Reagovat

Dobře ohodnoceno, docela to sedí.

12 Lady Megan Lady Megan | E-mail | Web | 8. října 2011 v 20:33 | Reagovat

Jo, omlouvám se... Jen ta aktivita nesedí.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama