Dvě hodnocení mého blogu od Mišel a Justine LR.

20. července 2011 v 20:39 | Leela |  Blog
No každý má na to moje menu jiný názor, ale mě se líbí. První hodnocení od ♥MiŠel a druhé od Justine LR.

Hodnotím blog → http://sweetlies.blog.cz/
1. Menu ? Rubriky mi přídou nepřehledné a nadpisy v celém menu bych udělala nějaké vyditelnější. 4/10 bodů
2. Záhlaví ? Jednoduché a přeci pěkné, krásně se hodí k celé stránce. 9/10 bodů
3. Články ? Moc pěkný, hodně jsem si jich na tvém blogu přečetla. 10/10 bodů
4. První pohled ? Na první pohled pěkný blog, možná bych mu dala trochu veselejší barvy, ale to už je na tobě co se ti líbí. 8/10 bodů
CELKEM BODŮ: 31/40 BODŮ
Ještě jedno malé hodnocení:
40-35 → VÝBORNÝ
34-30 → MOC HEZKÝ
29-21 → PĚKNÝ
20-16 → DOCELA DOBRÝ
15-11 → DE TO
10-0 → MĚL(A) BY JSI S TÍM NĚCO DĚLAT


První dojem: Krásný blog, krásné záhlaví i okraje stránky 10/10
Design: Malý, ale krásný. I ten pejsek tam =DD 10/10
Menu: Velice přehledné! 10/10
Aktivita: Jak tak koukám, tak jsi přidala článek naposledy v neděli. Možná jsi něco měla (cokoliv-svatba, pohřeb, nové dítě nebo tak =DDDDDDD) Dávám 10/10
Návštěvnost: Velkááááá ! =DDD Chci taky! 10/10

CELKEM 50/50 - EXCELENTNÍ PRÁCE!

 


Komentáře

1 Tů Tůt . Tů Tůt . | Web | 21. července 2011 v 9:15 | Reagovat

wow , super hodnocení :-)

2 |Keito ~| |Keito ~| | Web | 21. července 2011 v 10:03 | Reagovat

máš super hodnocení, protože máš super blog ! :-)  :-D moje mamka není až zas tak mladá :D ale rozhodně tak vypadá, hodně se o sebe stará :-)

3 Daysy Daysy | E-mail | Web | 21. července 2011 v 10:08 | Reagovat

díky za připomenutí, už tam tu tvoji taky mám :)

4 Tů Tůt . Tů Tůt . | Web | 21. července 2011 v 10:10 | Reagovat

no zajedem si do Anglie !:D

5 *Jůlia* *Jůlia* | Web | 21. července 2011 v 10:21 | Reagovat

super♥

6 |Keito ~| |Keito ~| | Web | 21. července 2011 v 10:33 | Reagovat

jo, já se moc omlouvám, já to napsala špatně, má chyba ;-)

7 Nikolečka :] Nikolečka :] | Web | 21. července 2011 v 10:38 | Reagovat

pěkné:))

8 Nikolečka :] Nikolečka :] | Web | 21. července 2011 v 11:14 | Reagovat

nevím, kdy bude další díl :/ .. možná už dneska, když nikam nepůjdu :) .. uvidím :) .. jestli budeš chtít, můžu ti dát vědět až zveřejním 2. kapitolu ;)

9 Werii Boom Werii Boom | Web | 21. července 2011 v 11:20 | Reagovat

prekrásny blog

10 Tů Tůt . Tů Tůt . | Web | 21. července 2011 v 11:35 | Reagovat

tak to beru ženo !:D jedem tam :D protože já tam fakt chci :D a jak jsi tam byla nebo s kym ? se školou ?:)

11 Tů Tůt . Tů Tůt . | Web | 21. července 2011 v 11:47 | Reagovat

Nejdřív Stotenghe , a potom jsme pozvané na kávu ke královně :D takže se nemusíš ničeho bát :D

12 Tů Tůt . Tů Tůt . | Web | 21. července 2011 v 11:52 | Reagovat

samozřejmě že ano , psala mi email že nás už očekávají a že právě Harry se na nás nemůže doškat :D

13 elll7 elll7 | Web | 21. července 2011 v 12:00 | Reagovat

pěkné hodnocení..;) a ani se nedívím..máš nádherný blgo a to záhlaví uplně miluju :D

14 domilka. domilka. | Web | 21. července 2011 v 12:13 | Reagovat

s prvním moc nesouhlasim, ale je asi občas dobrý něco takovýho zjistit pro inspiraci ne?:) ale máš to tu krásný ! to už sem ti ale myslím řikala :D:P

15 Luc_inka ♥ Luc_inka ♥ | Web | 21. července 2011 v 13:27 | Reagovat

Vampýrská akademie. Je to na 5 dílů a čtu ten pátej. ;) O upírech prostě.

Excelentní! :)) Dobrý hodnocení :) ;-)

16 Alí Alí | Web | 21. července 2011 v 14:04 | Reagovat

Taky mi je z toho zle :D :D

17 monica blanche monica blanche | Web | 21. července 2011 v 15:45 | Reagovat

Skvělý hodnocení)) ale teda.. já nevim, mně se tvoje menu líbí a to HODNĚ!

18 domilka. domilka. | Web | 21. července 2011 v 15:54 | Reagovat

presne to me zaujalo no:D :) me se zda fajn!:)

19 theseasioninprint theseasioninprint | Web | 21. července 2011 v 16:07 | Reagovat

Ahoj ne mém blogu zaměřený na kosmetiku a módu je uplně první článek o opalovaní Možná by se ti mohl líbit a zanechal by u tebe malou radu :)
Neber to jako reklamu píšu blog protože mně baví a chci lidem pomáhat aby si nekupovali nekvalitní kosmetiku a věděli jak o sobe správně pečovat :)
http://theseasioninprint.blog.cz/1107/sunbathing
Krásné prázdniny , doufám , že se ti článek bude líbit :)

20 Lady McFly Lady McFly | Web | 21. července 2011 v 16:37 | Reagovat

Ahoj Lello. Po dloouhé době se tvoje milovaná (JÁ =D) ozývá! Jak sis užila ten týden beze mě? Vidím že aspoň tady články pořád přibývají, tak mám teď co číst.
Jinak naprosto souhlasím s hodnocením č.2  ... /slečna č.1 ať si mě nepřeje! =D/.

21 Lady Megan Lady Megan | E-mail | Web | 8. října 2011 v 20:41 | Reagovat

Každý má svůj názor.
U mě máš 100% bodů!!! :-D  :-D  :-D

22 Adiutiouck Adiutiouck | E-mail | Web | 25. srpna 2017 v 23:37 | Reagovat

By dealing together, the two of you can address problems of self-esteem and mutual trust.  Thus, when the muscles inside the penile area are relaxed, more blood will type in the penis and an erection will occur.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama